Bahamas

Bahamas


Informatii generale si harti Bahamas

Insulele Bahamas si-au castigat o solida reputatie internationala prin cele peste 50 de recorduri la pescuit care s-au stabilit aici si prin competitiile nautice care se desfasoara pe tot parcursul anului.

Parcurile subacvatice, o atractie constanta pentru cei care practica snorkelingul si pentru scafandri, plajele cu nisip fin si rezervatiile naturale unde puteti intalni specii rare sau pe cale de disparitie ca papagalul Abaco sau iguana de Bahamas transforma orice sejur intr-o experienta de neuitat.

Ospitalitatea localnicilor este bine-cunoscuta, iar prin programul Ministerului Turismului din Bahamas care se intituleaza "Om catre om" veti afla mai multe despre bogatul folclor indigen, despre temutii pirati care au cutreierat in trecut aceste tinuturi si veti avea sansa sa legati prietenii de-o viata. Veti ajunge sa considerati Bahamas o a doua casa, asa cum a facut marele scriitor american Ernest Hemingway.

Apusuri cu lumina verde ca smaraldul

Unul dintre cele mai asteptate evenimente din Bahamas este fantastica lumina verde care poate fi observata la apus. Acest fenomen natural de factura tropicala are loc destul de rar in zilele complet senine, dupa ce soarele dispare de pe cer. Stati cat mai mult in apropierea plajei pentru a avea sansa unica de a vedea aceasta uluitoare lumina verde de intensitatea smaraldului.

Branduri internationale la preturi locale

In Bahamas pot fi gasite foarte multe articole de lux in magazine de tip duty-free. Ceasurile, bijuteriile, cristalurile, porterlanurile, articolele din piele si din in, camerele digitale sunt foarte ieftine. Intrati in buticurile care au pe vitrina un abtibilt cu un flamingo roz pentru ca acest semn reprezinta o garantie guvernamentala a calitatii produselor si a autenticitatii brandurilor. Din insule puteti de asemenea sa cumparati nenumarate produse locale de cea mai buna calitate.

Switcher, cea mai buna limonada

Cel mai intalnit fel de mancare din Bahamas are la baza scoicile, crude sau gatite. In cazul in care sunt crude se presara deasupra lor condimente si suc de lime. Varietatea de homar de aici nu are clesti si este delicioasa. Crabii de pamant din insule sunt de asemenea foarte apreciati.

Pestele proaspat gatit pe nisip este modalitatea cea mai buna de a pastra savoarea nealterata, dar nici pestele fiert, facut cu telina, rosii, ceapa si nenumarate ierburi aromatice nu este de neglijat. Specialitatea de bere din Bahamas se numeste Kalik si se tine intotdeauna cateva ore la frigider pentru a-si dezvalui calitatile. Switcher este o bautura racoritoare facuta din lime si cei care au gustat-o pretind ca este cea mai buna limonada din lume.Informatii turistice despre BahamasOrase turistice din Bahamas
un altfel de

×

Descarca LastMinute si prinde reducerile pe telefon.

  Android   iPhone