Infoturism.ro / Harti si destinatii / Caraibe / Bahamas / Bahamas Harbour Island

Bahamas Harbour Island

Informatii generale
Harbour Island se numara printre cele mai frumoase statiuni din Bahamas. Cu o populatie ce depaseste 50.000 de locuitori, Harbour Island este al doilea oras ca marime din Bahamas, dupa capitala Nassau.

Spre deosebire de Nassau sau Paradise Island, Harbour Island este o statiune linistita, cu plaje superbe, apa cristalina si privelisti de vis. Viata de noapte este aproape inexistenta in Harbour Island, dar hoteluri asigura turistilor seri de neuitat prin numerouse spectacole inedite.

Harbour Island este cunoscuta pentru plaja sa cu nisip roz, fiind deseori mentionata in topurile celor mai frumoase plaje din lume. Nisipul plajei a fost format in urma faramitarii si amestecului cochiliilor melcilor marini, a coralilor si a altor feluri de scoici. Minunatia roz se intinde pe 4,5 km de-a lungul apei de un albastru-inchis intens, o priveliste care pur si simplu iti taie respiratia.

In Harbour Island se afla unul dintre cele mai performante centre pentru scufundari si sporturi nautice, cunoscut sub numele de “Current Cut Drive”.

Pe langa practicarea diferitelor sporturi, Harbour Island este renumit pentru apusurile mirifice, pentru caii superbi care te asteapta sa ii scoti la o plimbare pe nisipul roz sau pentru excursiile la Eleuthera, o insula salbatica din aproprierea statiunii.
Un alt amanunt deloc de neglijat este mancarea delicioasa preparata de talentatii bucatari. In Harbour Island, nu vor lipsi de pe masa preparatele din peste, fructe de mare, bucatele exotice sau cocktail-urile frumos colorate.

Galerie foto Bahamas Harbour Island
×

Descarca LastMinute si prinde reducerile pe telefon.

  Android   iPhone