Buzios

Informatii generale
Supranumit  si “Saint Tropez-ul Braziliei”, Armacao Dos Buzios, mult mai cunoscut sub simpla denumire de Buzios, este un loc de o frumusete naturala care imbina perfect  stilul energic al Braziliei cu rafinamentul  mediteranean.

Buzios este o peninsula vulcanica de aproximativ 8 km lungime, unde colinele plonjeaza direct in mare formand tarmuri si mici plaje. Zona cuprinde cateva insule si o multime de plaje, printre care: Geriba, Joao Fernandes, Ferradura, Tartaruga sau Azeda.

Populatia peninsulei este de circa 10.000 de locuitori, dar in perioada de vara cuprinsa intre lunile decembrie – martie poate ajunge si pana la 150.000.

Desi descoperit destul de recent, in anul 1964 de catre Brigitte Bardot, Buzios a fost transformat peste noapte dintr-un modest orasel destinat pescuitului, intr-un adevarat  teren de joaca al celor instariti.Una din principalele activitati practicate in peninsula este scuba diving, iar deja celebra Rua das Pedras, pozitionata chiar in centrul orasului, ofera numeroase puncte de atractie.

Imaginati-va un oras unde se imbina perfect arta cu rafinamentele culturale si gastronomice in timpul zilei pentru ca seara sa se transforme intr-un neastamparat oras presarat cu petreceri, cluburi de noapte, baruri si restaurante.
Daca iti place aglomeratia, daca iti plac petrecerile pana dimineata, daca esti atras de apele limpezi si albastre ale oceanului , atunci, cu siguranta, te vei indragosti de aceasta peninsula.


Galerie foto Buzios
×

Descarca LastMinute si prinde reducerile pe telefon.

  Android   iPhone