Finlanda

Finlanda


Informatii generale si harti Finlanda

Finlanda este o tara nordica din Europa, marginita de Norvegia (nord), Suedia si Golful Botnia (vest), Golful Finlandei (sud-est) si Marea Baltica (sud-vest).

Finalndezii sunt cunoscuti a fi cei mai tacuti oameni din lume insa uneori, in momente neasteptate, pot deveni veseli si plini de viata, tipic europeni.

Tara cunoaste doua mari schimbari de anotimpuri si comportamente umane: iarna, cand soarele nu rasare aproape de loc, oamenii devin foarte reci si inchisi
iar vara, cand soarele pare sa nu apuna niciodata, incurajeaza oamenii sa iasa din case.
Au multe optiuni: Pot sa viziteze centrele oraselor, muzeele, cafenelele sau sa plece in zone de provincie, unde frumusetea lacurilor, a insulelor si a naturii salbatice ii invioreaza si ii transforma in alti oameni.

Finlanda are un mare respect pentru cultura si civilizatie. Se stie despre finlandezi ca inregistreaza un numar record, raportat la ponderea populatiei, a cititorilor de ziare si vizitatori ai muzeelor si galeriilor nationale.

In concluzie, Finlanda este un loc interesant si inedit ce merita vazut!..Informatii turistice despre FinlandaOrase turistice din Finlanda
croaziere in Marea Baltica Centrul Fianciar European curse in Arctica Castelul de pe insula Soumelinna Helsinki


Obiective turistice in Finlanda
Ferma de Husky ( Rovaniemi )
Ferma de Husky, bine ascunsa in adancul padurii, se pot invata tehnici de dresaj si obiceiurile cainilor cu ochii de culoarea cerului.
mai mult »
Santa Park ( Rovaniemi )
Santa Park este o pestera uriasa sapata intr-o stanca, la 132 m adancime. Aici turistii sunt asteptati de ajutoarele Mosului, care ii initiaza la cursurile Scolii de Efli, Craciunite, Spiridusi si chiar Mos Craciun. Mergand printr-un tunnel luminat de torte si lumanari se ajunge in inima pesterii, unde se desfasoara Serbarea de Craciun a Scolii de Elfi. Se mai pot vizita Brutaria Craciunitei - sotia...
mai mult »
Satul lui Mos Craciun ( Rovaniemi )
Satul lui Mos Craciun le ofera turistilor ocazia de a cumpara cadouri si suveniruri si de a trimite familiei si prietenilor vederi de la Oficiul postal al lui Mos Craciun. Pe fiecare scrisoare trimisa de aici va fi aplicat un timbru special, avand insemnele lui Mos Craciun. Se poate cere o audienta la Adevaratul Mos Craciun, pentru o scurta dicutie si o fotografie.
mai mult »
Coliba lui Mos Craciun este un loc destinat exclusiv copiilor. In perioada Sarbatorilor de Iarna, acestia viziteaza micuta si frumoasa locuinta a lui Mosului si primesc din partea acestuia o scrisoare personala in care sunt incurajati sa hraneasca animalele si pasarile si sa fie ascultatori. Mos Craciun le promite ca, daca vor respecta cererile din scrisoare, ii va vizita in noaptea de Ajun.
mai mult »
Ferma de reni ( Rovaniemi )
Safari la ferma de reni este o calatorie cu snowmobilul in care sunt prezentate cele mai importante locuri din Laponia, precum si traditiile din aceasta parte de lume. Turistii sunt initiati in cresterea renilor si in conducerea saniei trasa de animalele nordice. Dupa un adevarat "drive-test" cu sania trasa de reni, fiecare persoana va primi si un permis international de conducere. In acest safari...
mai mult »
vezi toate obiectivele »
×

Descarca LastMinute si prinde reducerile pe telefon.

  Android   iPhone