Infoturism.ro / Harti si destinatii / Europa / Obiective turistice in Finlanda
Finlanda

Obiective turistice in Finlanda


Ferma de Husky ( Rovaniemi )
Ferma de Husky, bine ascunsa in adancul padurii, se pot invata tehnici de dresaj si obiceiurile cainilor cu ochii de culoarea cerului.
Mai mult...
Santa Park ( Rovaniemi )
Santa Park este o pestera uriasa sapata intr-o stanca, la 132 m adancime. Aici turistii sunt asteptati de ajutoarele Mosului, care ii initiaza la cursurile Scolii de Efli, Craciunite, Spiridusi si chiar Mos Craciun. Mergand printr-un tunnel luminat de torte si lumanari se ajunge in inima pesterii, unde se desfasoara Serbarea de Craciun a Scolii de Elfi. Se mai pot vizita Brutaria Craciunitei - sotia...
Mai mult...
Satul lui Mos Craciun ( Rovaniemi )
Satul lui Mos Craciun le ofera turistilor ocazia de a cumpara cadouri si suveniruri si de a trimite familiei si prietenilor vederi de la Oficiul postal al lui Mos Craciun. Pe fiecare scrisoare trimisa de aici va fi aplicat un timbru special, avand insemnele lui Mos Craciun. Se poate cere o audienta la Adevaratul Mos Craciun, pentru o scurta dicutie si o fotografie.
Mai mult...
Coliba lui Mos Craciun este un loc destinat exclusiv copiilor. In perioada Sarbatorilor de Iarna, acestia viziteaza micuta si frumoasa locuinta a lui Mosului si primesc din partea acestuia o scrisoare personala in care sunt incurajati sa hraneasca animalele si pasarile si sa fie ascultatori. Mos Craciun le promite ca, daca vor respecta cererile din scrisoare, ii va vizita in noaptea de Ajun.
Mai mult...
Ferma de reni ( Rovaniemi )
Safari la ferma de reni este o calatorie cu snowmobilul in care sunt prezentate cele mai importante locuri din Laponia, precum si traditiile din aceasta parte de lume. Turistii sunt initiati in cresterea renilor si in conducerea saniei trasa de animalele nordice. Dupa un adevarat "drive-test" cu sania trasa de reni, fiecare persoana va primi si un permis international de conducere. In acest safari...
Mai mult...
×

Descarca LastMinute si prinde reducerile pe telefon.

  Android   iPhone