Bulgaria

Bulgaria


Informatii generale si harti Bulgaria

Localizata in Peninsula Balcanica, Bulgaria se invecineaza cu Romania(N), Marea Neagra(E), Turcia si Grecia in Sud si Serbia si Muntenegru in vest.

Mai mult de jumatate din suprafata Bulgariei este acoperita de dealuri si munti, dominati de Muntii Balcani, ce fac legatura dintre Dunare si Marea Egee, urmati de Muntii Rodope, ce delimiteaza granita cu Grecia in sud si se contunua cu Muntii Rila, in care varful Musala atinge cea mai impresionanta inaltime, 2925 m.

Atractiile turistice sunt date de peisajul montan si litoralul Marii Negre, cunoscut pentru nisipurile fine, specifice acestei tari. Varna este statiunea vedeta a litoralului Bulgariei.
Informatii turistice despre BulgariaOrase turistice din Bulgaria
Primaria Toronto CN Tower Libreville-capitala mine de mangan paduri tropicale Sofia Catedrala Alexander Nevsky Litoral Sofia


Obiective turistice in Bulgaria
Statiune turistica
Albena este una dintre cele mai frumoase staţiuni de pe litoralul Mării Negre.Albena este locul unde marea se intalneşte cu nisipul. Staţiunea este o delectare pentru toate varstele, cu faşii de nisip şi o mare cristalină. Albena oferă fiecăruia cate ceva. Albena, cu plaja ei de 6 km, este situată la 30 de km de capitala maritimă a
mai mult »
vezi toate obiectivele »
×

Descarca LastMinute si prinde reducerile pe telefon.

  Android   iPhone