Margarita Island

Informatii generale
Localizata in partea de nord a Venezuelei, Insula Margarita este una dintre cele mai apreciate statiuni din America de Sud datorita plajelor cu un nisip extrem de fin si a apelor cristaline.

Chiar si Cristofor Columb a fost impresionat de frumusetea peisajelor, supranumind-o “Perla Caraibelor”.  Margarita este în realitate formata din doua insulite unite la mijloc printr-o limba de nisip, paduri de mangrove si o mlastina, toate acestea alcatuind Parcul National La Restinga.

Partea vestica, numita Peninsula de Macanao, este în mare parte neexplorata. Este o zona arida si uscata, în care traiesc papagalul cu cap si umeri galbeni si caii salbatici.

Partea de est este în schimb modernizata, iar aici se afla trei orase mai importante: Porlamar, Pampatar si La Asunción si o serie de plaje si statiuni turistice. Pe insula se afla doua parcuri nationale, trei rezervatii naturale si câteva fortarete si biserici coloniale.
Fanii sporturilor nautice vor descoperi pe insula Margarita numeroase plaje, precum El Yaque sau Los Frailes, prefecte pentru surfing.

Cea mai potrivita perioada pentru un sejur in Insula Margarita este in lunile decembrie, ianuarie, februarie si martie.
Una dintre atractiile principale il reprezinta Laguna de la Restinga National Park ce te invita sa descoperi natura salbatica a Venezuelei. Parcul dispune de 3 milioane de hectare, protejate impotriva defrisarii. De aici, puteti cumpara scoici de diferite forme si culori sau perle naturale la preturi uimitor de mici.

Odata ce ai vizitat Insula Margarita, iti vei dori mereu sa te intorci in acest colt de rai.


Galerie foto Margarita Island
×

Descarca LastMinute si prinde reducerile pe telefon.

  Android   iPhone