Mar Del Plata

Informatii generale
Mar del Plata este cel mai important port pescaresc al Argentinei, unde cei 17 km de plaja si viata de noapte tumultoasa atrag in fiecare an peste 3 milioane de turisti.

Mar del Plata a fost fondat in 1874 de Patricio Peralta Ramos, dar abia in timpul celui de al Doilea Razboi Mondial devine una dintre cele mai cautate destinatii ale Argentinei. Motivul: elita tarii nu mai putea traversa Atlanticul pentru vacantele anuale, asa ca s-a orientat spre Mar del Plata. In scurt timp, Mar del Plata a devenit o statiune pretentioasa, frecventata de cei mai influenti oameni din America de Sud.

In prezent, in Mar del Plata, sunt bineveniti toti turistii, indiferent de puterea financiara, ofertele de cazare fiind extrem de variate. Desi este un oras agitat, cu o viata de noapte plina de evenimente, restaurante si cluburi deschise toata noaptea, Mar del Plata are si cartiere linistite, perfecte pentru cei care cauta linistea.

Pentru multi turisti sositi in vacanta in Mar del Plata, cel mai mare cazino din Argentina, Grand Casino, este o tentatie careia putini ii pot rezista. Chiar daca nu sunteti impatimiti ai jocurilor de noroc, puteti vizita cazinoul pentru arhitectura sa impresionanta.

Spre deosebire de alte orase importante din Argentina, in Mar del Plata, muzeele si catedralele nu sunt numeroase, printre cele mai notabile numarandu-se Villa Victoria (fosta resedinta a scriitoarea Victoria Ocampo), Muzeul Marii (aici este gazduita una dintre cele mai mari expozitii de melci de mare), Muzeul de Arta Moderna, Muzeul de Stiinte Naturale Lorenzo Scaglia si Muzeul Portului Mar del Plata.


Galerie foto Mar Del Plata
×

Descarca LastMinute si prinde reducerile pe telefon.

  Android   iPhone