Estonia

Estonia


Informatii generale si harti Estonia

Estonia este o tara renascuta in 1991, prin destramarea imensului imperiu sovietic ( Uniunea Sovietica), cu o asezare geografica strategica prin relatia directa cu vecinii din nord, finlandezii, care i-au influentat mult comercial datorita capitalismului lor indelungat.

Estonienii se simt legati de Finlanda atat geografic cat si etnic, imprumutand mult din cultura si practicile lor.

Deschiderea lor spre Vest i-a ajutat mult: mall-uri tipic occidentale, masini luxoase, restaurante si o viata vibranta de noapte cu cluburi si localuri de distractii ce au colorat imaginea mult timp prafuita a acestei tari.

Geografic tara este o campie vasta , cu cateva formatiuni de dealuri ce nu depasesc 300 m, si in rest multa, multa apa: 25% din teritoriu este format din lacuri si terenuri malstinoase iar granitele sunt stabilite in proportie de 80% tot de ape: Golful Riga in sud-est, Marea Batica in nord-vest si Golful Finlandei in nord-est.

Estonia este o tara mandra de istoria ei, cu amintiri medievale, germanice si apoi sovietice, amintiri reflectate de cladiri, monumente, castele, pe care le descriu cu mandrie oricarui turist.Informatii turistice despre Estonia
Islanda Estoniei ! Insula Hiiumaa Portul Talinn

×

Descarca LastMinute si prinde reducerile pe telefon.

  Android   iPhone