Infoturism.ro / Harti si destinatii / Europa / Obiective turistice in Amsterdam

Obiective turistice in Amsterdam


Rijksmuseum ( Amsterdam )
Considerat tezaurul national al Olandei, Rijksmuseum contine tablouri de Rembrandt, Vermeer, Jan Steen sau Frans Hals. In afara de picturile reprezentative pentru secolul de aur al picturii olandeze aici mai puteti vedea o serie de opere din evul mediu si din secolele XVIII si XIX, precum si superbe colectii de argintarie si de ceramica.
Mai mult...
Muzeul Van Gogh ( Amsterdam )
Aici se afla cea mai mare colectie de tablouri si desene realizate de Van Gogh, dar puteti vedea de asemenea opere ale contemporanilor sai Gaugin sau Toulouse-Lautrec.
Mai mult...
Ziua Reginei ( Amsterdam )
Ziua de nastere a Reginei, care se celebreaza pe 30 aprilie, este cel mai important eveniment public din Olanda. Acum veti vedea o multime de portocale pentru ca ele sunt considerate un simbol al Casei de Orange. Regina Beatrix este primita cu inima deschisa si cu mult entuziam atunci cand viziteaza orasul.
Mai mult...
Vondelpark ( Amsterdam )
Aceasta oaza de verdeata a fost creata in a doua jumatate a secolului XIX. Numele parcului provine de la poetul Joost van den Vondel, care are aici si o statuie. In Vondelpark puteti sa patinati, sa va plimbati cu bicicleta sau sa beti o cafea la una din frumoasele terase din parc.
Mai mult...
Muzeul Berii ( Amsterdam )
Preluarea de catre Heineken a fabricii de bere De Hooiberg a fost inceputul unui succes international. Cladirea din Stadhouderskade, in care a functionat firma Heineken din anul preluarii pana in 1988, este acum muzeu. Aici puteti vedea intregul proces al obtinerii berii, dar si numeroase filme si expozitii care prin tematica sunt legate de una dintre cele mai indragite bauturi din lume, berea.
Mai mult...
Casa Annei Frank ( Amsterdam )
Jurnalista evreica Anne Frank s-a ascuns aici pe 6 iulie 1942 pentru a scapa de teroarea nazista. Muzeul s-a deschis in 1960, iar spatiosul centru pentru vizitatori a fost construit in anii "80. Impresionantul jurnal al Annei Frank emotioneaza pe oricine atat ca reper al literaturii memorialistice, cat si ca denunt impotriva totalitarismului
Mai mult...
×

Descarca LastMinute si prinde reducerile pe telefon.

  Android   iPhone