Samana

Informatii generale
Daca sunteti in cautarea unei destinatii de vacanta unde petrecerile se tin lant de dimineata pana seara, peisajele sunt idilice, iar tinerii sunt cei care populeaza statiunea, atunci nu alegeti Samana.

Una dintre cele mai frumoase statiuni din Republica Dominicana, Samana este renumita pentru linistea pe care ti-o ofera, plajele superbe, unde nisipul alb stralucitor contrasteaza cu nuanta de smarald a Marii Caraibelor.

Inca de la infiintarea ei in 1824, Samana a fost o asezare exotica, perfecta pentru turistii care cauta relaxarea. Insula Samana a cunoscut o dezvoltare economica rapida, ocupatia principala a locuitorilor fiind turismul. Desi insula are un potential imens, acesta nu a fost niciodata exploatat, autoritatile locale axandu-se mai mult pe organizarea vacantelor perfecte.

Un punct de atractie ce atrage anual mii de turisti sunt balenele. Turistii care aleg sa isi petreaca vacanta in Samana in lunile ianuarie sau martie, vor avea ocazia sa asiste la migrarea balenelor pe plajele insulei.

Spre deosebire de alte statiuni din Republica Dominicana unde resorturile luxoase pot fi intalnite la tot pasul, in Samana domina hotelurile linistite, primitoare, cochete, care te fac sa te simti ca acasa.

Insula ofera un stil european de vacanta si toata gama de sporturi marine si atractii pentru petrecerea timpului precum Parcul Manati, Spectacol cu delfini, cu cai dresati, ce rivalizeaza cu Scoala Spaniola de Calarie.

In Samana veti avea ocazia de a descoperi cat de frumoasa este aceasta insula. Aici veti descoperi paduri de palmieri, mangrove, numeroase specii de pasari exotice si flori parfumate ce va vor incanta privirea prin frumoasele sale culori.
Tot aici veti descoperi si una dintre cele mai spectaculoase cascade din Samana, Cascada Limon. Cu o inaltime de 55 de metri, cascada ofera o priveliste impresionanta si este vizitata anual de mii de turisti.

Inainte de a pleca in Republica Dominicana, se recomanda vaccinarea impotriva febrei galbene, hepatitei, tifosului, cat si urmarea unui tratament preventiv impotriva malariei si giardiozelor.

Galerie foto Samana
×

Descarca LastMinute si prinde reducerile pe telefon.

  Android   iPhone