Manchebo Beach

Informatii generale
Manchebo Beach este unul dintre cele mai renumite resorturi din Aruba. Destinat in mare parte cuplurilor proaspat casatorite, Manchebo Beach ofera intimitatea mult dorita, dar si posibilitatea de a practica sporturi nautice ca scufundari, snorkeling, sky-jet sau wind-surf.

Situat la 5 minute de capitala Oranjestad, Manchebo Beach se bucura de una dintre cele mai frumoase plaje din Aruba. Nisipul este foarte fin, de un alb stralucitor, iar apa este limpede, in unele locuri avand culoarea verde smarald, pentru ca in alte zone sa fie de culoarea cobaltului.

In apropiere de Manchebo Beach, la mai putin de 10 km, se gaseste cel mai mare casino din Aruba, un bazar renumit pentru articolele sale inedite, la preturi foarte mici. Turistii care nu pot sta linistiti noaptea, pot merge intr-unul din cluburile din apropiere. De asemenea, localnicii organizeaza frecvent petreceri pe plaja, unde se danseaza pana in zori.

Asadar, daca sunteti in cautarea unei destinatii pentru luna de miere, puteti opta pentru Manchebo Beach, unde intimitatea si viata palpitanta convietuiesc cu succes.


Galerie foto Manchebo Beach
×

Descarca LastMinute si prinde reducerile pe telefon.

  Android   iPhone