Maldive

Maldive


Informatii generale si harti Maldive

Arhipelagul Maldive reprezinta un adevarat paradis tropical care se intinde pe o suprafata de 90.000 de kilometri patrati in Oceanul Indian. Cele aproape 1200 de insule sunt o destinatie perfecta de vacanta pentru cei care vor sa iasa din ritmul trepidant al vietii moderne pentru a regasi frumusetea nealterata a plajelor matasoase sau a apelor de un turcoaz extraordinar.

Cea mai buna perioada pentru turism este in timpul sezonului uscat, din decembrie pana in aprilie. In acest interval temperatura depaseste rareori 30 de grade, iar briza aduce cu ea suficienta racoare pentru a va asigura tot confortul necesar.
In Maldive puteti sa practicati multe sporturi, de la jetski si surf pana la snorkeling si parasailing, dar cel mai relaxant lucru este sa stati pur si simplu in sezlong la umbra unui palmier.

Investitiile in turism au tinut intotdeauna cont de normele ecologice si resorturile ultramoderne se incadreaza perfect in mediu, astfel incat insulele Maldive au devenit un exemplu pentru imbinarea armonioasa dintre traditie si modernitate.

CROAZIERE ALATURI DE BALENA ALBASTRA
Insulele Maldive se numara printre cele cinci destinatii de top din lume pentru privitul balenelor si delfinilor. Aveti sansa sa vedeti aici frumosii delfini care strabat apele Oceanului Indian, dar puteti sa va intalniti si cu balena albastra, cel mai mare mamifer de pe Pamant. Cele mai multe hoteluri din Maldive au programe speciale pentru cei care vor sa cunoasca direct modul de viata al delfinilor si organizeaza croaziere pentru cei care si-au propus sa priveasca de aproape spectaculoasele balenele albastre.

CU SUBMARINUL PRINTRE ATOLI
Privilegiul de a vedea magica lume subacvatica din Maldive le apartinea pana de curand doar practicantilor de scuba-diving, dar o excursie cu submarinul le ofera acum si celor care nu vor sa-si puna costumul de scafandru posibilitatea de a privi extraordinarele recife de corali si magnificii pesti tropicali.

SNORKELING SI SCUBA-DIVING
Frumusetea subacvatica a Maldivelor i-a atras intotdeauna pe practicantii de snorkeling si scuba-diving. Nivelul bun de vizibilitate, care de cele mai multe ori depaseste 50 de metri, precum si temperatura placuta fac din Maldive destinatia preferata a celor care isi propun sa descopere tainele adancurilor. Pentru incepatori exista instructori care tin cursuri in majoritatea limbilor de circulatie internationala.Informatii turistice despre Maldive
peninsula Cape mine de aur Johanesburg

×

Descarca LastMinute si prinde reducerile pe telefon.

  Android   iPhone