Japonia

Japonia


Informatii generale si harti Japonia

Vezi harta fizica
Steag   
Japonia este o enigma pentru vestici. Cum poate fi descrisa cel mai bine Japonia? Este un urias producator de masini, computere, electronice care concureaza cu cele mai bune produse din vest? Sau este in continuare tinutul geishelor si al bonsaiului, ceremoniei ceaiului si a delicatei arte a aranjamntului floral?

Japonia este de fapt un amestec intre Est si Vest. Orasele sale au adoptat multe elemente vestice, insa si-au pastrat aura de mister oferita de civilizatia straveche japoneza. Japonia difera de vecinii sai asiatici, desi a imprumutat de la China budismul si tehnica scrierii in perioada dezvoltarii sale.
Fiecare persoana are propria viziune asupra Japoniei, care se regaseste fie in formalitatea eleganta a manierelor japoneze, fie intr-o plimbare prin mallurile si festivalurile neobisnuite din mediul rural, sau intr-o incursiune in religiile practicate. Astfel ca trebuie sa veniti 'open minded' si pregatiti sa fiti surprinsi de diversitatea culturala care exista aici. Astfel ca desi poate parea o tara ale carei atribute sunt paradoxale, Japonia este calda, prietenoasa si o destinatie foarte placuta pentru pasionatii de calatorii.Informatii turistice despre Japonia
×

Descarca LastMinute si prinde reducerile pe telefon.

  Android   iPhone