Surinam

Surinam


Informatii generale si harti Surinam

Surinamul este un stat sud-american, al carui teritoriu este ocupat aproape in intregime de un podis deluros. In partea nordica, de-a lungul tarmului la Oceanul Atlantic se desfasoara o campie joasa mlastinoasa.

Clima este ecuatoriala cu precipitatii abundente.
Surinamul este strabatut de numeroase rauri cu debite bogate dar scurte. 90% din suprafata tarii este acoperita de padurea tropicala. In 1998, a fost creata aici una din cele mai mari rezervatii naturale de padure ecuatoriala din lume

Surinamul prezinta un amestec de culturi. In capitala Paramaribo se pot intalni influente din Europa, Asia, Africa si America de Sud.
Miscarea pentru Ecoturism din Surinam organizeaza excursii conduse de indigeni catre satele din amontele raurilor unde turistii sunt cazati in stil rustic.

Pentru a calatori in Surinam, turistii romani au nevoie de viza care poate fi obtinuta prin intermediul agentiilor de voiaj. Limba oficiala este olandeza, iar moneda oficiala este surinam gulden (1 euro = 2 surinam gulden).Informatii turistice despre SurinamOrase turistice din Surinam

×

Descarca LastMinute si prinde reducerile pe telefon.

  Android   iPhone