Vina Del Mar

Informatii generale
Vina del Mar este una dintre cele mai frumoase statiuni de vacanta din Chile. Plajele sale fine, apa albastra, precum si festivalele anuale au transformat Vina del Mar intr-o destinatie foarte cautata de turistii straini.

Daca in urma cu 30 de ani in zona se aflau doar dune de nisip, acum statiunea este una dintre cele mai luxoase din Chile. Desi este o statiune cu preturi destul de mari, orice turist se poate distra in Vina del Mar. Cele mai populare plaje, Acapulco, Mirasol si Los Marineros, atrag anual mii de turisti dornici de distractie.

Cea mai buna perioada pentru a vizita Vina del Mar si pentru a cunoaste mai bine traditiile acestui colt de rai este inceputul anului, in lunile ianuarie si februarie. Atunci au loc diferite festivaluri, concerte si expozitii.

Locuitorii din Vina del Mar sunt extrem de mandri de obiectivele turistice. Printre acestea se numara Reloj de Flores (un "ceas" facut din flori colorate), Parque del Salitre (cea mai frumoasa gradina botanica din Vina del Mar), Castillo Presidencial (resedinta de vara a presedintelui), Muzeul Fonck, Biblioteca Municipala.
Tot in Vina del Mar veti putea vizita si casinoul, cel mai vechi si impresionant din Chile. Un alt monument ce nu trebuie ratat este Palacio Rioja (o vila ridicata la inceputul secolului XX, sediul unui muzeu al mediului).

Preparatele traditionale chiliene pot fi servite in localuri cu pretentii sau in diferite restaurante sau taverne. Barurile si cafenele din Vina del Mar sunt o adevarata desfatare pentru cei care cauta distractia.


Galerie foto Vina Del Mar
×

Descarca LastMinute si prinde reducerile pe telefon.

  Android   iPhone