Uganda

Uganda


Informatii generale si harti Uganda

Din momentul in care ajungi pe modernul si eficientul aeroport Entebbe, cu o locatie ecuatoriala care iti taie respiratia , este clar ca Uganda nu este o simpla destinatie de safari.

Inainte de independenta , Uganda era o prospera si unita tara. Winston Churchill se refera la ea ca la "Perla Africii", dar pana la mijlocul anilor '80 Uganda s-a confruntat cu lupte interne, faliment, si coruptie.
Uganda este acum o tara reconciliat cu trecutul ei si care se misca inainte catre un viitor stralucit. Exista o buna parte a populatiei care este aducata, cu multi studenti avand diplome din strainatate.

Relieful este dat de un podis strabatut de o adanca depresiune ocupata de lacuri, intre care George, Edward si Albert/Mobutu Sese Seko. In E se gasesc masive vulcanice spectaculoase care culmineaza cu in Mount Elgo(4321m) Are o clima tropical cu temperaturi inalte tot timpul anului si precipitatii bogate cu exceptia re.nordice. din lacul Victoria izvireste Nilul Alb ( Victoria Nile)

O calatorie prin Uganda va fi reconpensata de rezervatii naturale virginee, de animale rare care nu pot fi vazute in alta parte pe continet, spectaculoase pasari si zone vulcanice in Virunga sau in Muntii Elgon.



Informatii turistice despre Uganda




Apus de soare la cascada Murchison Pelicani in Rezervatia Queen Elizabeth Pestera in Muntele Elgon

×

Descarca LastMinute si prinde reducerile pe telefon.

  Android   iPhone