Botswana

Botswana


Informatii generale si harti Botswana

Botswana este ca un diamante neslefuit ... Este una din foarte putinele destinatii din Africa unde spiritul de safari este absolut veritabil !

Botswana are numeroare spatii de explorat turistic pentru ca putina sa populatie de nici 2.000.000 de locuitori este imprastiata in cateva orase mici si sate, lasand loc cu generozitate salbaticiei unice din aceasta tara, data de vegetatia si numeroasele specii de animale.

Totusi, Botswana are nevoie de ceva timp, eforturi si bani pentru a explora imensa bogatie naturala in beneficiul turismului national.
Pentru moment, guvernul a stabilit o politica de protectie a parcurilor sale naturale prin instaurarea unor preturi in turism extrem de mari. Turismul, astfel exclusivist este rezervat doar turistilor cu multi bani.

Dezvoltarea tarii nu depinde foarte mult de turism, Botswana fiind norocoasa prin rezervele impresionante de minerale pe care le detine:diamante, unde sunt cotati ca fiind producatori de varf in lume, la care se adauga aurul, cuprul si nichelul.Informatii turistice despre Botswana
Deserturile rosii din Kalahara industria de diamante Mlastina Lush Okavango

×

Descarca LastMinute si prinde reducerile pe telefon.

  Android   iPhone