Grecia

Grecia


Informatii generale si harti Grecia

Grecia, statiuni agitate, peisaje stancoase, plaje ascunse, orase antice. Cine viziteaza o data Grecia, va ramane impresionat toata viata. Exista atata varietate aici, in care fiecare insula ofera un amestec de minunatii pe care nu se poate sa le ratezi. insa frumusetile Greciei nu se datoreaza numai insulelor sale. Toata tara este un intins si prietenos litoral. De-a lungul fasiilor de pamant crestate, dintre Marea Egee si Marea Ionica, cele mai vechi civilizatii, timpuri legendare si obiceiuri puternic inradacinate in trecut, se intalnesc si convietuiesc cu tanarul mileniu. Trecutul si prezentul alterneaza, la fel ca si schimbarile de peisaj, de la cel marin la cel muntos, oferind vizitatorilor experiente memorabile. Poti trai in aceasta tara, inconjurata de nepretuite valori istorice si muzee, varste stravechi - pre-clasic, roman, bizantin - toate intr-o singura zi, sau te poti bucura pur si simplu de viata, practicand sporturi acvatice, facand croaziere pe mare, pescuind, relaxandu-te in hotelurile luxoase, gustand din apetisanta bucatarie traditionala si sfarsind ziua intr-unul dintre sutele de cluburi de noapte sau discoteci. O infrastructura adecvata, pe sosele, in aer sau pe apa, face din Grecia o destinatie extrem de accesibila tuturor celor care, ajunsi aici, vor fi liberi sa-si aleaga propriul stil de viata si cu siguranta sa-si faca prieteni noi.Informatii turistice despre GreciaOrase turistice din Grecia

Obiective turistice in Grecia
Thassos
Thassos ( Insula Thassos )
Insula din nordul Marii Egee.
mai mult »
ACHILLION
ACHILLION ( Insula Corfu )
Palatul aflat in satul Gastouri, a fost ridicat in 1890 pentru Elizabeth (Sissy), Imparateasa a Austriei ca loc de consolare fiind folosit ca loc de odihna si relaxare in timpul verii. Mai tarziu Kaiser-ul Wilhelm al Germaniei a cumparat palatulcare fiind aproape de mare era folosit ca loc de vacanta pentru calatoriile acestu
mai mult »
Iria
Iria ( Insula Naxos )
Un loc sacru cu in care viata si activiatile oamenilor au continuat fara intrerupere inca din sec 14 BC pana in zilele noastre. Este leaganul ordinului Ionic al monumentalei arhitecturii Grecesti. Sanctuarul a fost descoperit in 1982, investigat intre 1986-1996 si presentat publicului din 1992.
mai mult »
Portara
Portara ( Insula Naxos )
Primul lucru pe care visitatorul il vede inca inainte de a debarca pe insula este "Portara". Ruinele templului dedicat lui Apolo se conserva in imprejurimi, pana in zilele noastre. Costructia templului a inceput in secolul al 6-lea BC in timpul domnieitiranului Lygdamis, dar nu a fost niciodata terminat pentru ca a fost exilat de oamenii sai dupa ce a pierdut razboiul cu tiranul Samos.
mai mult »
castelul Chora
castelul Chora ( Insula Naxos )
Castelul ChoraTurn de granita pentru protectia fortaretei (Castro)a Sanoudos in Chora. Peretele care inconjoara fortareata este pentagonal si are 3 porti. Turnul Glezos se afla langa poarta de nord-vest.Are 4 nniveluri si este singurul turn din Naxos care are de asemenea a un turn rotund atasat de el.
mai mult »
vezi toate obiectivele »
×

Descarca LastMinute si prinde reducerile pe telefon.

  Android   iPhone